Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Met de feestdagen in aantocht is er niets beter dan gezellig op de bank kruipen met een warme deken, een kop warme chocolademelk en een tv-serie met kerstthema om in de kerstsferen te komen.

We hebben een selectie gemaakt van kerstseries die geschikt zijn voor elke stemming.

Van korte thema series tot kerstafleveringen, er is voor elk wat wils!

Dus, maak je klaar om de kerstboom lampjes aan te zetten en jezelf onder te dompelen in deze must-watch kerstseries die jouw kerst extra leuk zullen maken!

Voor liefhebbers van romantiek: 3 korte series met kerst thema

Vier het seizoen met onze top 3 kerstromanseries, voor alle romantici onder ons. Bereid je voor op hartverwarmende verhalen over liefde, gelach en de magie van kerst, en voeg een vleugje romantiek toe aan het kerstfeest!

  1. Home for Christmas (2019-2020): Een Noorse romantische dramaserie waarin een alleenstaande vrouw op zoek gaat naar een vriendje om mee naar huis te nemen voor Kerstmis, wat resulteert in hartverwarmende en humoristische situaties.
  2. Dash en Lily (2020): In deze Netflix Original limited serie wisselen twee tieners berichten uit in een notitieboekje in New York City tijdens het kerstseizoen, wat leidt tot een unieke romance.
  3. I hate Christmas (2022-2023): Deze romantische serie is de Italiaanse remake van "Home for Christmas". Een alleenstaande vrouw liegt dat ze een vriendje heeft en neemt hem mee naar huis voor Kerstmis. Nu heeft ze 24 dagen om er een te vinden!

Kerstspecials die je in één keer kunt kijken

Soms heb je zin in een kerstspecial zonder een hele tv-serie te kijken. Hier hebben we een selectie gemaakt van toffe opties die je op elk moment kunt kijken, ideaal om de kerstsferen te omarmen!

  1. White Christmas - Black Mirror: In deze kerstspecial uit 2014, met Jon Hamm in de hoofdrol, zitten twee mannen geïsoleerd in een afgelegen hut op eerste kerstdag en delen ze ijzingwekkende verhalen uit hun verleden.
  2. Christmas at Downton Abbey: Deze hartverwarmende aflevering werd voor het eerst uitgezonden in 2012 en richt zich op de familie Crawley en hun personeel terwijl ze zich voorbereiden op een groots kerstfeest.
  3. The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: Voor de nostalgici: deze aflevering werd uitgezonden in 1989. Bart Simpson laat impulsief een tatoeage zetten zonder toestemming van zijn ouders. Wanneer Marge het vakantiegeld van de familie opmaakt om de tatoeage te verwijderen, ontdekt Homer dat zijn werkgever hun kerstbonussen heeft geschrapt.
  4. Doctor Who kerstspecials: Als het op kerstspecials aankomt, doet niemand het beter dan Doctor Who! Van de klassieker "A Christmas Carol" tot de meest recente uit 2023 waarin de nieuwe Doctor wordt geïntroduceerd.
  5. Griffin - Road to the North Pole: Stewie en Brian vertrekken voor een reis naar de Noordpool om de Kerstman te ontmoeten. Terwijl er chaos ontstaat onderweg, proberen Peter en de rest van de familie Kerstmis thuis te redden.
  6. Christmas Trees - Malcolm in the Middle: Hal en de jongens gaan op zoek naar de perfecte kerstboom, wat leidt tot een reeks ongelukken en tegenslagen.

Kerstafleveringen: de beste comedy specials

Zin om te lachen tijdens de feestdagen? Dan zul je deze kerstafleveringen geweldig vinden:

  • Parks and Recreation: "Christmas Scandal"
    • Leslie en de afdeling Parken navigeren door een kerst schandaal dat de stad Pawnee op zijn grondvesten doet schudden.
  • The Office: "Christmas Party"
    • Dunder Mifflin organiseert het jaarlijkse kerstfeest op kantoor, vol met cadeau-uitwisselingen en verrassingen.
  • Community: "Abed's Uncontrollable Christmas"
    • In deze speciale geanimeerde aflevering beleeft Abed een stop-motion kerstreis met zijn studiegroep vrienden.
  • Scrubs: "My Own Personal Jesus"
    • Het is kerstmis en niemand behalve Turk heeft zin om het te vieren.
  • Superstore: "Christmas Eve"
    • In een poging om haar avontuurlijke kant te laten zien, verandert Amy een alledaagse kerstavond bij Cloud 9 in een feestelijke escapade.
  • Ted Lasso: "Carol of the bells"
    • Ted gaat met Rebecca mee op avontuur voor haar speciale kersttraditie.
  • Friends: "The One With the Holiday Armadillo"
    • Ross probeert zijn zoon te leren over het vakantie gordeldier.
  • New Girl: "LAXmas"
    • Jess en haar kamergenoten navigeren door de chaos op het vliegveld en onverwachte vakantie avonturen.
  • Modern Family: "Express Christmas"
    • De familie probeert op het laatste moment nog een kerstfeest te organiseren omdat ze de feestdagen niet samen zullen doorbrengen.

Kerst kook- en bak wedstrijden

Het is geen kerst zonder lekker eten en heerlijke baksels, toch?

Kom in de kerststemming met de leukste kerst kookwedstrijden!

  1. The Great British Bake Off - Festive specials: In deze kerstspecial strijden de deelnemers om de lekkerste kersttraktaties te maken.
  2. Sugar Rush Christmas: Van feestelijke taarten tot vakantie desserts, kijk hoe de deelnemers een vleugje magie in het seizoen brengen.
  3. Nailed it! Holiday: Amateurbakkers gaan uitdagingen aan om uitgebreide vakantietraktaties te maken
  4. Holiday Gingerbread Showdown: Kijk hoe ervaren bakkers meesterwerken van peperkoek maken en proberen indruk te maken op de jury.
  5. The Great American Baking Show - Celebrity Holiday: Beleef de magie van het seizoen als beroemdheden de baktent binnenstappen voor The Great American Baking Show

Maak het gezellig voor de feestdagen met deze artikelen:

Fleecedeken

Fleecedeken

Kaars

Kaars

Mok

Mok

Adventskalenders Chocolade

Adventskalenders Chocolade