Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als het gaat om het kopen van een huwelijkscadeau, kan het lastig zijn om te bepalen hoeveel je uit wil geven. Je moet nadenken over je relatie met het bruidspaar en ook over hoeveel je je kunt veroorloven.

We stelden deze vraag aan meer dan 1.500 mensen, die ons hun ideeën gaven over het budget voor een huwelijkscadeau.

Hoeveel moet je uitgeven aan een huwelijkscadeau voor een familielid?

Het is natuurlijk geen verrassing dat we de neiging hebben om meer geld uit te geven aan familieleden. Dat komt vooral door de hechte band en onze gedeelde geschiedenis met hen.

Daardoor voelen we ons meer verplicht om een cadeau te geven dat het belang van de gelegenheid en de relatie weerspiegelt. Door meer uit te geven aan familieleden laten we ook zien dat we hen steunen en dat we van hen houden nu ze een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen, waardoor het cadeau betekenisvoller en persoonlijker wordt.

Interessant is dat 28,9% van de respondenten tussen €76 en €100 uitgeeft aan huwelijkscadeaus, waarmee dit het meest voorkomende bedrag is. Vlak daarachter geeft 22,6% van de mensen tussen €26 en €50 of €51 en €75 uit. Bij de twee uitersten geeft iets meer dan 5% van de ondervraagden minder dan €25 uit, terwijl meer dan 20% bereid is om meer dan €100 uit te geven.

Als je een huwelijkscadeau geeft aan een familielid, is het type cadeau vaak afhankelijk van het familielid dat gaat trouwen. Veel mensen kiezen iets speciaals uit het verlanglijstje van het koppel, zodat het zowel gewenst als nuttig is. Geld geven is ook populair: 28% van de mensen kiest hiervoor. Traditionele geschenken zijn ook nog steeds in trek: 20% van de mensen kiest voor een tastbaar cadeau.

Hoeveel moet je uitgeven aan een huwelijkscadeau voor vrienden?

Als het gaat om huwelijkscadeaus voor vrienden, geven we meestal iets minder uit dan voor familieleden, maar het bedrag is nog steeds aanzienlijk. Dit weerspiegelt de waarde die we hechten aan onze vriendschappen en de speciale momenten die we met hen hebben gedeeld. Meer dan 62% van de respondenten besteedt tussen de €26 en €75. Slechts 6% besteedt meer dan €100 en 14% heeft er minder dan €25 voor over.

Voor vrienden heeft het wensenlijstje de voorkeur (26%), gevolgd door een fysiek cadeau (25%). De beslissing over het cadeau kan ook erg verschillen, het soort cadeau varieert op basis van hoe dicht men bij de vriend staat die gaat trouwen.

Hoeveel moet je uitgeven aan een huwelijkscadeau voor een collega?

We geven meestal minder uit aan huwelijkscadeaus voor collega's dan voor familie en vrienden. Dit verschil is vaak te wijten aan de aard van de relatie, die meestal meer professioneel dan persoonlijk is. Hoewel we onze collega's waarderen en graag met hen samenwerken, is de emotionele band meestal niet zo sterk als met familie of goede vrienden.

Meer dan de helft van de respondenten geeft minder dan €25 uit aan een huwelijkscadeau voor een collega, gevolgd door 31% die tussen €26 en €50 uitgeeft. Slechts 1% gaat voor een duur cadeau van meer dan 100 euro. Als het gaat om de keuze van het cadeau, heeft geld de voorkeur.

Hoeveel moet je uitgeven aan een huwelijkscadeau voor een kennis?

Bij kennissen kiezen we vaak voor een bescheidener cadeau of aandenken. Dit komt meestal door de minder persoonlijke aard van de relatie. De cadeaus zijn meestal eenvoudiger en minder duur en weerspiegelen de professionele of informele band die we met de persoon hebben.

Contant geld is nog steeds het favoriete cadeau voor een kennis die gaat trouwen. Meer dan 60% van de mensen geeft minder dan €25 uit aan een cadeau en 88% geeft minder dan €50 uit.

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma

Huwelijkscadeau dilemma